Teklif Al butonuna tıklayarak 75 mm Glass Liner/Cam Folyo Kapak Sızdırmaz Conta 1000 Adet ve daha fazlası için özelleştirilmiş tekliflerimizi talep edebilir, hızlı ve kolay bir şekilde size özel hazırlanmış tekliflerimize ulaşabilirsiniz!
Merak ettiğiniz tüm detaylar için müşteri hizmetlerimiz ile iletişime geçebilir veya hızlı bir şekilde whatsapp destek hattımızdan bize ulaşabilirsiniz.
75 MM BL Liner Alüminyum Folyo Kapak / Sızdırmaz Conta 1000 Adet
Cam Kavanozlar İçin
Alüminyum folyolar, bir şişeye yada kaba ürün koyduktan sonra kapağa yerleştirilir. Ve folyo makinesi yardımı ile elektromanyetik ısı uygulanarak
şişeye yada kaba yapıştırılır. Kabın ağız kısmına yapıştığından ürünü hava ve sıvı etkenlere karşı koruyarak raf ömrünü uzatır. Ürünün akma ve sızmasını
önler. Gıda güvenliğini artırıp aroma ve tat kaybını önler. Bu sayede yüksek verim kazandırır. Ekonomiktir.
Metal şişe, kap yada kapağa yapıştırma işlemi yapılamaz. Bu yüzden işlem yapacağınız malzemenin plastik yada cam içerikli olmasına dikkat ediniz.
Alüminyum folyoyu kullanabileceğiniz başlıca alanlar şöyledir :
-Kuru ve sıvı gıda ambalajlarında
-Kimyasal ürün ambalajlarında
-Medikal ambalajlarda
-Madeni yağ ambalajlarında
-Kozmetik ambalajlarında
Paket içerisinde 1000 adet alüminyum conta bulunur.
plastik çeşitleri / şişe altında yazan numaraların anlamı nedir ?
1 Numara-Polietilen Tereftelat. PET veya PETE
Evsel atıklar içinde en büyük paya sahip olan PET bazı soda, meyve suyu, su ve yağ şişeleri, şeffaf ve kapaklı market kapları ile çeşitli yiyecek ambalajlarının yapımında kullanılmaktadır.
Bunlar her zaman için tek kullanımlık olup kesinlikle tekrardan kullanılmamalıdır. Antimon ve fitalat sızdırabilirler.
Geri dönüşüm oranı %23tür. Eğer pet şişe kullanıyorsanız lütfen tekrar tekrar doldurup kullanmayın, ilk kullanım sonunda çöpe atın.
2- HDPE- Yüksek Yoğunluklu Polietilen
Deterjan kutuları, süt şişeleri, market poşetlerinde kullanılır. Geri dönüşüm oranı %30′dur. Kullanımı nispeten daha güvenlidir.
3- PVC-Polivinil Klorür
Plastik borular, bahçe hortumlarında, duş perdelerinde, bazı çocuk oyuncaklarında, temizlik malzemelerinin ambalajlarında, çoğu streç filmde kullanılır.
Gıda malzemeleri ile temas etmemesi gerekmektedir. Diğer adıda zehirli plastiktir. Çok sayıda zararlı toksin barındırır. Kurşun, fitalat gibi kimyasalları sızdırabilir.
4-LDPE- Düşük Yoğunluklu Polietilen
Bazı plastik poşetlerde, dondurulmuş yiyecek ambalajlarında, bazı şişelerde kullanılır. Bu da nispeten kullanımı daha güvenli olan plastiklerdendir.
5-PP-Polipropilen
İlaç kutularında, mikrodalgaya girebilen yemek saklama kutularında, bazı yoğurt kaplarında, ilaç ambalajlarında, peynir, margarin kaplarında kullanılan
en düşük yoğunluğa sahip, dolayısıyla ısıya ve eskimeye karşı dayanıklı bir plastiktir. Kullanımı daha güvenli sayılmaktadır.
6-PS-Polistiren
Plastik çatal-kaşıklarda, cd kapaklarında, yumurta kaplarında, köpük bardaklarda kullanılmaktadır ve geri dönüşümü çok zordur. Kullanımının sınırlandırılması çevre adına önemlidir.
Östrojenik alkilfenol ve sitren sızdırabilir.
7-Diğer
Yukarıdaki sınıflandırmalara ait olmayan diğer plastiklerin genel numarasıdır. Eğer plastiğin üzerinde bir numara bulunmuyorsa 7 numara olarak kabul edilir.
Polikarbonat -ki anneleri çok yakından ilgilendiren BPA yani Bisfenol-A işte tam da bu ürünlerde karşımıza çıkıyor- , akrilik veya başka bir maddeden yapılmış olabilir. Su damacanalarında, bazı yiyecek kaplarında kullanılır. Fakat aynı zamanda son dönemlerde karşımıza çıkmaya başlayan mısırdan, patatesten, bitkisel yağlardan üretilen bioplastikler de başka bir sınıflandırmaya girmedikleri için 7 numara olarak anılmaktalar.